HomePodcast: Mission PossibleΕπεισόδιο 5

Επεισόδιο 5

Βιοχημεία-Βιοτεχνολογία στην Διατροφή

Σπουδάσαν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε εποχές συνεχών κρίσεων. Κι όμως, με τη συμβολή των συναδέλφων τους και του καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα, δημιούργησαν μία εταιρεία που τους οδήγησε απευθείας στις σελίδες του περιοδικού Forbes! Ο λόγος για τη FoodOxys, η οποία προσφέρει υπηρεσίες ποιοτικού ελέγχου σε τρόφιμα αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν πιο υγιεινά ρυθμίζοντας τη διατροφή τους. Όπως εξηγούν, τα ελληνικά προϊόντα έχουν «σούπερ δυνάμεις», πρέπει όμως να προωθηθούν κατάλληλα.
 

“Mission Possible”, με καλεσμένους τους Φώτη Τέκο και Ζωή Σκαπέρδα, διδάκτορες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ιδρυτικά μέλη της εταιρείας-τεχνοβλαστού FoodOxys.

Μετάβαση στο περιεχόμενο