Σοφία Μουχτή

Βιοστατιστική

Ονοματεπώνυμο: Σοφία Μουχτή

Φορέας με τον οποίο σχετίζεται: Perspectum
Γνωστικό αντικείμενο: Επιστήμες ζωής (Life Sciences), Μαθηματικά (Mathematics)

Hashtags: Βιοστατιστική, Επιδημιολογία, Μαθηματικά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την ερευνήτρια στο sofia.mouchti @ perspectum.com για να διευρευνήσετε και επιπλέον μέρες και ώρες διαθεσιμότητας.

Short bio: Πώς μπορούμε να εξετάσουμε αν το εμβόλιο από την Χ εταιρεία είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη από τον κορονοιό; Πώςθα αναπτύξουμε πρωτοποριακές μεθόδους διάγνωσης ηπατικής κίρρωσης που είναι οικονομικά προσιτές, και μη επεμβατικές για το ασθενή; Η Bιοστατιστική, πιο επίκαιρη από ποτέ, είναι μια επιστήμη που χρησιμοποιείται για να απαντήσει ερωτήσεις όπως οι παραπάνω. Έχει ευρεία χρήση τόσο στις φαρμακευτικές εταιρείες όσο στην ιατρική Πανεπιστημαική έρευνα. Συνδυάζει Μαθηματικά, Στατιστική και Πληροφορική και προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες εφαρμογής.
Η Σοφία εργάζεται στην Perspectum, Οξφόρδη και ασχολείται με την Βιοστατιστική ανάλυση με σκοπό την ανάπτυξη ασφαλή βιοδεικτών για τον ασθενή που αντικαθιστούν επόπονες βιοπψίες. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Πανεπιστημιακή έρευνα στο Πανενεπιστήμιο του Μπρίστολ στην Βιοστατιστική. Η συμμετοχή της στην βραδιά του ερευνητή να είναι μια ευκαιρία να συζητήσει για την εμπειρία της έρευνας, γιατί είναι απαραίτη στη σημερινή εποχή και φυσικά να λύσουμε απορίες των ενδιαφερομένων.

Δες τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες του ερευνητή στον παρακάτω πίνακα και κλείσε εδώ το ραντεβού σου.