ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η φετινή Βραδιά του Ερευνητή θα διοργανωθεί την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, σε 7 πόλεις: στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τη Λάρισα και τη Μυτιλήνη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο της Έρευνας και της Τεχνολογίας μέσα από διαδραστικά πειράματα, ερευνητικά παιχνίδια, καλλιτεχνικά δρώμενα και όχι μόνο!

Ενημερωθείτε παρακάτω για τις προγραμματισμένες δράσεις σε κάθε πόλη: Θεσσαλονίκη Αθήνα Πάτρα Χανιά Λάρισα Ρέθυμνο.

Ψάξε καλύτερα! Κάνε μία αναζήτηση με βάση το γνωστικό αντικείμενο και στη συνέχεια μπες στο προφίλ του κάθε ερευνητή για να διαβάσεις για περισσότερες λεπτομέρειες για την έρευνά τους.

Αν παρόλα αυτά, δε βρεις αυτό που ψάχνεις, επικοινώνησε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ερευνητή/τρια στα ενδιαφέροντά σου.

Οι ερευνητές έχουν φορτωμένο πρόγραμμα το οποίο, συνήθως, είναι γεμάτο από καιρό. Για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι ερευνητές είναι διαθέσιμοι μόνο τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται στο προφίλ τους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Αν είσαι τυχερός/ή, στο προφίλ του ερευνητή που σε ενδιαφέρει θα αναφέρεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις μαζί του για να διερευνήσετε τη δυνατότητα συνάντησης σε άλλη μέρα και ώρα από αυτή που αναγράφεται στο πρόγραμμά του.

Φυσικά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ