ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η φετινή Βραδιά του Ερευνητή σχεδίαζε εκδηλώσεις σε έξι μεγάλες πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα και Ρέθυμνο. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας, οι περισσότερες εκδηλώσεις με φυσική παρουσία έχουν ακυρωθεί ή έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να υλοποιηθούν διαδικτυακά είτε πριν είτε κατά τη Βραδιά του Ερευνητή την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μπορείς να επισκεφτείς την  υπόσελίδα της πόλης που σε ενδιαφέρει για να διαπιστώσεις αν σχεδιάζεται κάποια εκδήλωση (π.χ. pre-event) με φυσική παρουσία. Και φυσικά, μπορείς να παρακολουθείς τους λογαριασμούς της Βραδιάς στα κοινωνικά δίκτυα για να μαθαίνεις εγκαίρως τα νέα της! 


Η Βραδιά, φέτος, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 27/11 μέσα από το κανάλι της εκδήλωσης στο
YouTube/rengreece και θα έχεις την ευκαιρία να δεις συγκεντρωμένη την έρευνα που πραγματοποιείται σε κάποια από τα καλύτερα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα της χώρας και της Ευρώπης.

Μέχρι την Βραδιά, ωστόσο, μπορείς να απολαύσεις τα δεκάδες βίντεο που ετοιμάσαμε μέσα από τα οποία ελπίζουμε να φανεί η σημασία της έρευνας στην καθημερινότητά μας.

Επίσης, μπορείς να συμμετάσχεις στη δράση “Chat lab”, μέσω της οποίας έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις ερευνητές, να συζητήσεις μαζί τους και να τους θέσεις τα ερωτήματά σου γύρω από την έρευνά τους.


Στα περισσότερα βίντεο αναφέρεται το όνομα του ερευνητή. Κάνε μία αναζήτηση στο διαδίκτυο και σίγουρα θα βρεις περισσότερες πληροφορίες. Αν αυτό που θα βρεις δε σε καλύπτει τότε επικοινώνησε μαζί μας.

Ψάξε καλύτερα! Κάνε μία αναζήτηση με βάση το γνωστικό αντικείμενο και στη συνέχεια μπες στο προφίλ του κάθε ερευνητή για να διαβάσεις για περισσότερες λεπτομέρειες για την έρευνά τους.

Αν παρόλα αυτά, δε βρεις αυτό που ψάχνεις, επικοινώνησε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ερευνητή/τρια στα ενδιαφέροντά σου.

Οι ερευνητές έχουν φορτωμένο πρόγραμμα το οποίο, συνήθως, είναι γεμάτο από καιρό. Για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι ερευνητές είναι διαθέσιμοι μόνο τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται στο προφίλ τους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Αν είσαι τυχερός/ή, στο προφίλ του ερευνητή που σε ενδιαφέρει θα αναφέρεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις μαζί του για να διερευνήσετε τη δυνατότητα συνάντησης σε άλλη μέρα και ώρα από αυτή που αναγράφεται στο πρόγραμμά του.

Φυσικά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

H Βραδιά του Ερευνητή είναι μία ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης την οποία χρηματοδοτεί από το 2005.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ