HomeΝέαΘεσσαλονίκηΘέλετε να γίνετε chefs των τροφίμων; Να μάθετε για την νοθεία στο γάλα και πως μπορεί να βοηθηθεί ένας αγρότης;

Θέλετε να γίνετε chefs των τροφίμων; Να μάθετε για την νοθεία στο γάλα και πως μπορεί να βοηθηθεί ένας αγρότης;

Σας περιμένουμε στη Βραδιά του Ερευνητή, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2), στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, να μάθουμε μαζί για την παρατήρηση γαλακτοκομικών προϊόντων σε στερεοσκόπιο και τη σύνδεσή τους με ωφέλιμους και μη μικροοργανισμούς σε τρυβλία. Να μελετήσουμε υγιή και μολυσμένα φύλλα αμπέλου και να ενημερωθούμε για τις μεθόδους ανίχνευσης εξωγενών/πρόσθετων υλικών.
Από τις 17.00 έως τις 22.00, με δωρεάν είσοδο για όλους και όλες.
Μετάβαση στο περιεχόμενο